1.plads til 3.holdet og delt 2.plads til 4.holdet

Hold 3 mødte i sidste runde Grindsted og vandt 2½-1½-vinderne var Kim Broksø og Tommy Hansen, mens Henrik Artmann spillede remis.

Resultatet betuder at de slutter som nr. 1 med 13 p ligesom Varde, men med 1 matchpoint mere.

Så stort tillykke !!

Holdet skal nu spille om oprykning til mester 2 mod Bov 3 søndag den 4.3. i Fredericia. Men vi skal nu stille med et 8 mands hold, så denne dag får vi brug for alle , da både 1.division og mesterklassen og så spiller denne dag.

4.holdet vandt 3-1 over Fredericia 4, vinderne var Paul Cook,Søren Krabbenhøft og Arne Jepsen.’

Holdet sluttede på en delt 2.plads, men havde desværre færrest matchpoint, så slut resultatet blev en 4.plads

Også godt gået.

99 lynskakpartier

Tirsdag den 7/2 afviklede vi åbent Kolding mesterskab i Lynskak med 18 deltagere, der dystede over 11 runder. Som arrangerende klub var Springeren selvsagt godt

Læs mere »

Aage spiller i Skanderborg

Denne weekend er der over 100 deltagere tilmeldt Smuk Skak weekend EMT i Skanderborg. Springeren Kolding er repræsenteret af Aage Søndergaard, der efter at have

Læs mere »

Opvarmning

Med nærmest tropiske temperaturer udenfor, kunne man tro at der her refereres til vejr eller klima, men reelt er det optakten til den nye sæson

Læs mere »

En ny skaksæson truer …

Om få uger byder vi velkommen til en ny skaksæson. Derfor er hjemmesiden blevet opdateret med information om aktiviteter mm. Blandt andet kan du finde

Læs mere »

Sommerferie

Skakklubben holder sommerpause indtil midten af August. Første klubaften bliver tirsdag den 16/8, men inden da planlægger vi både at afvikle en online lynturnering og

Læs mere »

Hæder til Jan Rosenberg

Hvad er nu det modsatte af “Breaking News”? Under årets DM stævne, der vanen tro fandt sted i Påskeferien i Svendborg, modtog Jan Rosenberg Dansk