Referat fra generalforsamlingen

Referat fra generalforsamlingen

Årets generalforsamling betød også afsked med vores nuværende formand Michael Jakobsen, som efter 4 år på posten valgte at stoppe, men fortsætter dog som ansvarlig for Danpumps/Kolding Byturnering, hvilket vi er rigtig glade for.

Bestyrelsen takkede Michael for hans store indsats i de 4 år, hvor mange ting er kommet på plads.

Den nye bestyrelse kan i se under Gerts indlæg. Ny formand blev Jens Ingemann Madsen, som er klar til at videreføre den gode Springer ånd.

Ellers blev der naturligvis diskuteret, hvordan man fik flere medlemmer, om man skulle lave nogle nye turneringer. Det blev så op til den nye bestyrelse at fremkomme med en ny sæsonplan.

Derefter var der præmieuddeling og der blev også tid til en lynskakturnering.

Vi glæder os til at se jer igen til skak med de store brikker på Akseltorv lørdag den 10.8.kl 11.00, hvor vi spiller om Kolding mesterskabet.

Rundelægning EMT

Rundelægningen er klar. Spilleren til venstre har hvid.. 1 ARTMANN, Henrik Springeren 1702 : BOVÉ QUIST, Viggo Springeren 2066 2 JAKOBSEN, Michael Springeren 2041 :

Læs mere »

Nå, det er nok bare en byge …

Overskriften er en linje fra en gammel Kaptajn Klyde-sketch, og i sketchen var udsagnet ligeså forkert som i dag, hvor Springeren afholdt det traditionelle udendørs

Læs mere »

Springerens Efterårs-EMT 2017

I sæsonens første EMT forsøger vi os med Schweizer-systemet og seks runder, men ellers ligger turneringen som den plejer. Indbydelse og tilmelding her.

Læs mere »

Sondex Cup 2017, 5. runde

IM 1 Rundens partier: IM Jesper Søndergård Thybo – IM Jens Ove Fries Nielsen, IM Roy Saptarshi – IM Rasmus Skytte og IM Igor Teplyi

Læs mere »