Adrian forsvarer klubmesterskabet og scorer 3 på stribe

Adrian Stenstrop Thorsen har fortsat sin stabile fremgang her i sin tredje sæson som klubspiller. Fra begyndelsen var det store talent åbenlyst, men i indeværende sæson har han været nådesløs overfor sine klubkammerater. Det er blevt til tre på stribe ved suveræne sejre i følgende turneringer:

  • Klubmester. Der var aldrig alvorlig tvivl om hvem der ville ende som sæsonens vinder af Vintertuneringen. Adrian pløjede i overbevisende stil igennem hele feltet, scorede 6½ af 7, og afgav således blot een enkelt remis. Kun den otte-dobbelte tidligere mester, Michael Jakobsen, var nogenlunde indenfor skydeafstand med et point mindre. Kigger man på partierne var Adrians præstation endnu mere overbevisende end forrige sæson, hvor han også var ubesejret men trods alt afgav tre remisser.
  • Klubmester i lynskak. Den 20/2 var der 18 deltagere i det åbne Kolding mesterskab i Lynskak. Adrian vandt med 11 af 11 – knusende!
  • Pokalmester Den 12/3 afvikledes Springerens årlige pokalturnering, der spilles efter KO format med 25minutters betænkningstid. Her er der lidt handicap til de højtrtede, da den lavest ratede spiller går videre ved remis, såfremt der er mere end 200 forskel i rating. Er der mindre forskel gå Sort videre. I finalen vandt Adrian over vores “franske” medlem Bent Samuelsen.

I skrivende stund deltager Adrian for andet år i træk i Kandidatklassen ved DM i skak. Med to runder resterende, er han med i den sjove ende af denne gruppe, hvor han indtager en delt tredjeplads med 3½ point (efter 5 runder).

Kvalificeret igen!

For andet sæson i træk lykkedes det for Springeren at kvalificere et hold til landsfinalen i pokalskak, der i år afvikles i Skanderborg. Jan Rosenberg

Læs mere »

Springere til DM i Svendborg

Jan Rosenberg beretter: Årets største og vigtigste begivenhed i skakkalenderen – Danmarksmesterskabet i skak – blev igen afholdt i den dejlige havneby på Fyn, Svendborg.

Læs mere »

99 lynskakpartier

Tirsdag den 7/2 afviklede vi åbent Kolding mesterskab i Lynskak med 18 deltagere, der dystede over 11 runder. Som arrangerende klub var Springeren selvsagt godt

Læs mere »

Aage spiller i Skanderborg

Denne weekend er der over 100 deltagere tilmeldt Smuk Skak weekend EMT i Skanderborg. Springeren Kolding er repræsenteret af Aage Søndergaard, der efter at have

Læs mere »

Opvarmning

Med nærmest tropiske temperaturer udenfor, kunne man tro at der her refereres til vejr eller klima, men reelt er det optakten til den nye sæson

Læs mere »