Endelig er vi igang igen: Gågadeskak+Konsultationsskak

Efter omkring 5 måneder i Corona og Sommer-dvale var der rigtig god opbakning, da forgange uge bød på både den traditionelle opstart med Gågadeskak samt en næsten helt almindelig klubaften med godt fremmøde.

Lørdag den 8/8 kunne vi i høj solskin stille det store skakbræt op foran Rådhuset på Akseltorv. Vi var 9 deltager i det uofficielle Koldngmesterskab på stort bræt, men derudover var der fyldt op på de almindelige brætter, hvor vi i løbet af dagen kunne hilse på mange tidligere, nuværende og måske endda kommende medlemmer. Efter flere år hvor regnvejr har været normen til dette arrangement, var rammerne helt perfekte og humøret var temmelig højt. Gode takter forud for den nye sæson.

Karsten Foli med hvid leverede en af dagens overraskelser mod Viggo.

Vanen tro spilledes der efter Knock-Out format, hvilket ofte kan føre til interessante resultater. “Bolden er jo rund” eller måske oversat til skaktermer, “Springeren flytter jo som en banan”. Det hele mundede ud i en finalekamp mellem Hans Paulsen og Jens Madsen, hvor sidstnævnte vandt og dermed forsvarede sin titel fra 2019.

Det foregik sådan her ….

Tirsdag aften samledes vi så omkring 15-20 medlemmer til en gang “Konsultationsskak”. Holdene var inddelt for at gøre disse nogenlunde afbalencerede i forhold til styrkelisten, og mestendels var det da også nogle tætte og spændende opgør. Det største drama var vel remispartiet mellem Jan/Christian/Michael/Richardt og Jørgen/Lars/Søren/Arne – måske ikke verdens mest korrekt spillede affære da tidsnøden først indtraf, men spændende og en god reminder om at hvorfor skak bedst spilles “live”. Hele aftenen var en lærerig affære og jeg tror ikke det er sidste gang vi prøver kræfter med denne variant med skak som en holdsport….

Springerens Forårs EMT 2018

Springeren indbyder til koordineret turnering på Munkevængets skole Blok h, 6000 Kolding Spilledatoer: Følgende tirsdage fra kl.19.00 20.03, 03.04, 10.04, 24.04 og 08.05 Tilmeldingsfrist 13.

Læs mere »

Rundelægning EMT

Rundelægningen er klar. Spilleren til venstre har hvid.. 1 ARTMANN, Henrik Springeren 1702 : BOVÉ QUIST, Viggo Springeren 2066 2 JAKOBSEN, Michael Springeren 2041 :

Læs mere »