Formanden byder velkommen til den nye sæson..
Formanden byder velkommen til den nye sæson.. avatar

Kære skakven,
I disse dage, hvor det gode sommervejr for alvor skranter, er det rart at tænke på snart at kunne tage hul på en ny skaksæson i Springeren.  

Sæsonplanen, har vanen tro en rygrad bestående af tre store klubturneringer (Efterår, Vinter, og Forår), men derudover kommer vi til at afvikle nogle lidt anderledes klubaftener som vi håber I vil tage godt imod.  

På den korte bane vil jeg fremhæve følgende:

  • Sæsonens første arrangement er som traditionelt Gågadeskak med store brikker. Det finder sted (i strålende solskin) lørdag den 10/8 på Akseltorv i Kolding foran Rådhuset. Mød op og få dig et spil skak og en snak. 
  •  
  • Den første klubaften er tirsdag den 13/8, hvor vi skal prøve at spille konsultationsskak. Mød op for at prøve en anden måde at spille skak, hvor to nogenlunde lige stærke hold spiller mod hinanden. Hvert hold får tildelt et eget lokale,med mulighed for frit at diskutere og enes om trækkene. Vi tror alle kan lære af at dele tankeproces på denne måde og forhåbentlig får vi nogle spændende partier.    
  •  
  • Sæsonens første turnering, Efterårs EMT, starter tirsdag den 20/8. Du kan allerede nu tilmelde dig via DSU’s turneringssystem  http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=25909  eller ved at sende undertegnede en email.
  •  
  • Efter gode præstationer i forrige sæsons holdturnering med et par oprykninger, har vi nu hold i 1.division plus to Mester-rækkehold (M1+M2).  Det betyder tre 8-mands hold. En af de ting vi ret hurtigt skal have styr på er om det er realsistisk at tilmelde 3 eller 4 hold.  Derfor vil jeg når vi mødes sikkert spørge lidt om hvad din appetit for holdskak er denne vinter.  

På snarligt gensyn,
Jens Ingemann MadsenTlf. 2987 5870