God start på holdturneringen !!

Så kom vi i gang og både 1.holdet og 2.holdet skulle møde Fredericia i Fredericia, så vi kunne rigtig gejle hinanden op. Desværre var vi ramt af 4 afbud 3 på 1.holdet og 1 på 2.holdet, så det var med bange anelser vi tog afsted , da Fredericia var blevet forstærket med Im.er jens Ove fries Nielsen og Søren Rix. Heldigvis havde Fredericia også afbud. Den forventede score for 1.holdet var 4-4, men nu var det jo de 3 musketerer som trådte ind som reserve og vi er jo vant til at kæmpe for livet.

Resultatet blev 4½-3½ til Springeren. og vinderne var Attila, som hermed fik sin  første sejr over jens Ove, Kim som vandt i flot stil og så fik jeg sørme også lov at vinde.Remis spilled Viggo,Michael g Poul Erik, så bestemt en godkendt start.

2.holdet mødte et Fredericia hold med mange afbud og sikrede sig en flot sejr på 7-1 (forventet score  5-3). Vinderne var Aage Søndergaard,Bent Samuelsen,Karsten Foli,Simun Anthoniusse,Niels Lauritsen og Lars P.Hansen, mens Hans Paulsen og Kim Broksø spillede remis.

Der blev kæmpet med den rette indstilling og det er vist 1.gang at vi er kommet så godt fra start med 2.holdet.

Den med spænding imødesete kamp mellem vores 3.hold og 4 holdet blev ligeså spændende som vi håbede på.

Resultatet blev at 3.holdet vandt 2½-1½, men kun fordi at 4.holdets spillere var for duperet af at skulle møde så stærke spillere. Men herligt at se drengene spille så godt.

Vinderne for 3.holdet var Henrik Artmann der vandt over Henrik Clausen,mens Lars Linnemann og Jacob Clausen spillede remis,det samme gjorde Dan Sörensson og Tiziano Wul og  Kim Broksø og Niels Lauritsen.

5.holdet tabte 1½-2½ ril Fredericia 6. Vinder for Springeren var Søren T.jensen mens Christian Møller spillede .remis.

6.holdet består af 3 af vores helt  unge spillere og å på skift en af de ældre spillere.

Resultatet blev 2-2 mod Fredericia 5 et fint resultat.

Vinderne var Sverre Padkjær Gejl og Caterina Wul altså 2 af de helt unge spillere som hentede sejrene.

Så rigtig flot af vores unge spillere, som hentede 3p af 5 mulige, det lover godt.

Se stillingen på Dansk Skakunions hjemmeside under sydjysk hovedkreds.

Finalekampen i A klassen

Det blev desværre ikke til oprykning, dertil var Alssund for stærke. Men flinke folk, som gav gratis kaffe og kage, måske derfor blev vi venligt

Læs mere »

Ny pokalmester Bent Samuelsen !!

Der deltog 20 spillere i pokalmesterskabet og pga A holdets finalekamp tirsdag den 1.4. i Sønderborg, blev turneringen færdigspillet i tirsdags. Efter de indledende runder

Læs mere »

Sidste nyt Sondex Cup

Så har vi nået de 120 deltagere og tilmeldingen lukkes. Vi opretter venteliste, for at komme på venteliste skal du kontakte Richardt Ebbesen enten pr

Læs mere »

Vinterturneringen start 5.11.13

Husk 1.runde i vinterturneringen er tirsdag den 5.11. kl.19.00 Vi bliver 40 deltagere, så det er flot. Vi regner med at have turneringsskemaerne klar søndag/mandag.

Læs mere »

Vi er kommet op på syv seksmands grupper, som alle spiller “alle mod alle” Turnerings plan og resultater kan ses her Vi håber at I

Læs mere »

Forårs EMT referat

Så kan vi se tilbage på endnu en vellykket turnering med mange spændende og flotte kampe. Mesterklassen blev rigtig spændende da forhåndsfavoritten Viggo Bove Quist

Læs mere »

Gruppevindere Sondex cup 2013

[nggallery id=2] Vinderne i de forskellige grupper: IM-gruppen: 1. pladsen: IM Daniel Semcesen (4 point); 2. pladsen: IM Jakob Vang Glud (4 point). IM-gruppe 2: 1. pladsen:

Læs mere »

Holdkamp Junior holdet

2. runde af 4. og 5. kreds C-stævne for juniorer blev holdt i Skakklubben Springeren. Vores C-hold var endnu engang suveræne og viste, at de