Super søndag i Holdskak+øvrige holdkampe

1.holdet skulle jo score en masse point mod Evans 3, og det lykkedes også , da de vandt 7-1. Vinderne var Attila,Viggo.Jacob,Gert,Brian og Jens , mens Kaj og Joachim spillede remis, så nu kan de holde jul på en delt 2-3 plads, så hvem ved måske vil de nye år bringe andre store sejre.

2.holdet skulle på en meget svær opgave mod Ribe, som fører mester 1, og det så også ret sort ud efter de første 6 partier var færdige , da vi kun havde 1 p, men både Kim Burnæs på bræt1 mod Lars Wilton og Poul Erik Jørgensen på bræt 2 mod Robert Schütz vandt deres partier efter hård kamp.

Bent Samuelsen og Kim Broksø spillede remis

Så et flot resultat, når man tænker på at vi havde 4 afbud.

3.holdet var mandag på en svær opgave i Fredericia og vi havde også svært ved at stille hold. Og da vi stillede holdet fik vi byttet om på bræt 7 og 8. Så det hele endte rigtig skidt med et nederlag på 9-0 pga straf for forkert opstilling. Så vi skulle nopk ikke have sagt ja til at stille op i mester 2, men nu kæmper vi med det vi kan.

4.holdet var i Vamdup mandag- se Henriks reportage og holdet ligger stadigt på en 1.plads godt gået af drengene.

5.holdet spillede tirsdag hjemme mod Haderslev 5 og det endte med et nederlag på 1-3, eneste vinder for Springeren var Arne. Heldigvis havde Haderslev benyttet en ulovlig spiller, så kampen endte 2-2 og holdet ligger stadigt på førstepladsen.

DM i hurtigskak 2015, runde 1-3

Efter de første tre runder af DM i hurtigskak har fire spillere i mestergruppen stadig maksimumpoint: IM’erne Nicolai Vesterbæk Pedersen og Jens Ove Fries Nielsen

Læs mere »

DM i hurtigskak for kvinder 2015, runde 1-3

I forbindelse med klubbens 75-års jubilæum arrangerer Skakklubben Springeren to danske mesterskaber i hurtigskak denne weekend. Lørdag afvikles kvindernes mesterskab med 13 deltagere og søndag spilles