Juniorskak

Skakklubben Springeren har tilbud om juniorskak for børn og unge imellem 6 og 20 år, tirsdage fra kl. 18 – 19 på klubbens spillested. Vores junior-instruktører har mange års erfaring med skaktræning og undervisning. Der er plads til spillere på alle niveauer. Når ungdomsspillere når et vist niveau,får de et tilbud om at spille med i af klubbens almindelige turneringer, hvor dekan prøve kræfter mod garvede klubspillere.

For mere information, kontakt venligst enten Viggo Bové Quist (tlf. 4158 7800) eller Jan Rosenberg (tlf. 2143 2759).

Skakklubben Springeren blev stiftet i 1940 og er hjemmehørende i Kolding. Vi har omtrent 40 medlemmer i alle aldersgrupper, som mødes på Munkevængets Skole (Blok H) tirsdag aftener fra kl.19.