Juniorskak

Skakklubben Springeren har tilbud om juniorskak for børn og unge imellem 6 og 20 år, tirsdage fra kl. 18:30 – 20:00 på klubbens spillested (lokale 8A). Vores junior-instruktører har mange års erfaring med skaktræning og undervisning. Der er plads til spillere på alle niveauer. Når ungdomsspillere når et vist niveau,får de et tilbud om at spille med i af klubbens almindelige turneringer, hvor de kan prøve kræfter mod garvede klubspillere.

I perioden fra slutningen af November til starten af Marts er træningen aflyst på de klubaftener hvor klubbens Vinterturnering afvikles. Dette er opsummeret i det følgende skema:

For mere information, kontakt venligst enten Viggo Bové Quist (tlf. 4158 7800) eller Jan Rosenberg (tlf. 2143 2759).

Skakklubben Springeren blev stiftet i 1940 og er hjemmehørende i Kolding. Vi har omtrent 40 medlemmer i alle aldersgrupper, som mødes på Munkevængets Skole (Blok H) tirsdag aftener fra kl.19.