Om Klubben

Skakklubben Springeren er hjemmehørende i Kolding, og blev stiftet i 1940. Klubben har 40-50 medlemmer i alle aldersgrupper og er en del af Dansk Skak Union.  Springeren er en meget aktiv klub, der både arrangerer og deltager i mange forskellige skakturneringer.  Du kan se klubbens aktuelle styrkeliste her.

Spillested

Springeren har fast ugentlig klubaften hver tirsdag fra kl. 19.00. Vi spiller på Munkevængets Skole (Blok H), Munkevænget 2, 6000 Kolding. Her på hjemmesiden kan du checke i vores aktuelle sæsonprogram hvad der foregår 

Kontakt

Formand

Jens Ingemann Madsen

Kasserer

Michael Jakobsen

Materialeforvalter

Hans Nørgaard Paulsen

Lars Peter Hansen

Søren Krabbenhøft

Jan Rosenberg

Skak er for alle 

Skakspillet kan dyrkes på tværs af alder, baggrund og ambitionsniveau. Vores medlemmer deler en fascination af skakkens mange muligheder, der gør at alle fra begynder til ekspert aldrig bliver helt færdig med at lære. Vi har både medlemmer, der lægger vægt at skakken danner ramme for hyggeligt samvær og andre der arbejder intenst med at blive bedre.  I Springeren lægger vi vægt på et godt fællesskab, der kan rumme både hyggespilleren, den ambitiøse amatør samt elitespilleren.  

I vores juniorskak afdeling, der mødes tirsdage fra kl. 18 til 19, kan børn og unge mellem 6 og 20 år blive trænet af nogle af vores mest erfarne spillere. Derudover arrangerer vi med mellemrum mindre hold med voksentræning, så alle kan komme godt i gang med skak som hobby. Endelig kan du som medlem få hjælp til at gennemgå dine partier med en erfaren spiller, hvilket er en af de mest effektive metoder til at gøre fremskridt.

Bliv Medlem

Er du interesseret i at blive medlem af Skakklubben Springeren, er du altid velkommen til at starte som (gratis) prøvemedlem i en periode. Som almindeligt medlem af klubben er du automatisk medlem af Dansk Skak Union, hvilket betyder at du modtager Skakbladet (Unionens fine medlemsblad) og kan deltage i ratede turneringer.  

Skak er en forholdsvis billig fritidsaktivitet.  Der er minimale udgifter til udstyr.  Vores halv-årige kontingentsatser fremgår nedenfor:

Medlems kategori
Børn (0-14 år)
100 kr/halvår
Deltagelse i vores juniorskak program
Ungdom (0-20 år)
300 kr/halvår

Fuldt klubmedlemsskab, der inkluderer Dansk Skak Union (A-medlem)

Seniorer (21-64 år)

500 kr/halvår

Inkluderer medlemsskab af Dansk Skak Union (A-medlem)

Pensonister (>65  år)

400 kr/halvår

Fra og med halvår man fylder 65 år. Inkluderer Dansk Skak Union (A-medlem).  

B-medlem

250 kr/halvår

Kræver medlemskab af Dansk Skak Union gennem anden klub.

  • Klubbens vedtægter 
  • Indmeldelses blanketFor at spille med i ratede turneringer kræves et medlemskab Dansk Skak Union (A- eller B-medlemskab). Det er dog muligt at deltage i én turnering via et såkaldt Prøvemedlemsskab.

Du kan kontakte klubbens formand hvis du har spørgsmål.

Skakklubben Springeren blev stiftet i 1940 og er hjemmehørende i Kolding. Vi har omtrent 40 medlemmer i alle aldersgrupper, som mødes på Munkevængets Skole (Blok H) tirsdag aftener fra kl.19. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.