3.runde i holdturneringen 1 sejr og 1 uafgjort .
3.runde i holdturneringen 1 sejr og 1 uafgjort . avatar

1.holdet havde den svære hjemmekamp mod Silkeborg og det blev ligeså spændende som forudset og kampen endte 4-4, men vi skulle have vundet 4½-3½. Vinderne fra springeren var Jacob Gemzø og Michael Jakobsen, mens Attila Gergacz, Viggo B.Quist,Brian Lundgaard og Jens Madsen spillede remis, så vi er stadig 3 p efter Silkeborg.

2.holdet havde denne gang næsten stærkeste opstilling mod Haderslev 2, men alligevel endte det med et nederlag på 3-5- lidt skuffende.

Vinderne fra Springeren var Aage Søndergaard og Karsten Foli, mens Richardt Ebbesen oog Bent Samuelsen spillede remis.

Men vi ligger stadigt nr. 1 !!!

3.holdet spillede mod Fredericia 4 og hentede en sejr på 2½-1½ og er dermed stadig med i toppen. Vinder for springeren var Dan Sörensson og henrik Artmann, mens Kim Broksø spillede remis.

4.holdet mødte Fredericia 3 og tabte 1½-2½ . Vinder for Springeren var Tiziano Wul Micalizio, mens Niels Lauritsen spillede remis. Men igen en flot kamp trods nederlaget.

5.holdet var i Korning og tabte 1-3, den enlige vinder var Christian Møller, så nu håber vi at 2.afdelingen af holdkampen bliver til vores fordel, så sidste pladsen kan blive skiftet ud med en bedre placering.

6.holdet var i Haderslev og tabte 1½-2½, dette er vort ungdomshold og vinder for springeren blev igen Sverre Padkjær Gejl, som nu har vundet alle 3 partier og Caterina Wul Micalizio spillede remis.

Så igen et godkendt resultat og godt for de unge spillere at komme ud og møde andre spillere.