God søndag for 1.holdet, mindre god for 2.holdet.Og resultater fra tirsdagens kampe.Og igen flot resultat af4.holdet.
God søndag for 1.holdet, mindre god for 2.holdet.Og resultater fra tirsdagens kampe.Og igen flot resultat af4.holdet. avatar

1.holdet skulle til den svære udekamp mod Skanderborg, men klarede det til bravour og vandt 5½-2½ og ligger nu kun 1 p efter Haderslev, så det tegner til en spændende afslutning. Skanderborg mangler en kamp og kan med storsejr over Bov komme med i kapløbet og da Skanderborg og Haderslev mødes i næste runde kan vi måske overtage førstepladsen.

Vinderne for Springeren var Attila,Kaj og Brian(han kan også vinde med hvid), mens Viggo,Michael,Jens,Joachim og Kim spillede remis.

2.holdet manglede jo 3 af holdets spillere pga. 2 afbud på 1.holdet og 1 på 2.holdet, og det var for meget mod et stærk Horsens hold, som vandt sikkert 5½-2½ og Horsens sikrede sig dermed næsten 100% sikker oprykning til 2.division, da Varde tabte til Esbjerg. Vores rolle er nu udspillet, da vi hverken kan rykke op eller ned.

Vinder for Springeren var Tommy, mens Richardt,Bent og Niels spillede remis.

3.holdet var tirsdag på en svær opgave mod Alssund og vi frygtede et nyt 8-0 nederlag, men det blev kun til et nederlag på 6-2.

Vinder for Springeren var Leon Christensen, mens Niels og Michael Madsen spillede remis.

4.holdet var onsdag i Grindsted endda på Henriks fødselsdag, men der var ingen gaver fra hans modstander. Til gængæld gav Jacob sin far og klubben en fin gave, da han vandt over Flemming Ormstrup, som har 1761 i rating, så foreløbig har Jacob gjort det utroligt flot og scoret 189 rating point. Men alle på holdet har klaret det godt og i kampen mod Grindsted var deres forventede score 0,34-3,66, og de scorede jo 1 p.

5.holdet spillede tirsdag topkamp mod Ribe, men det var for stor en mundfuld og det endte med et nederlag på 4-0, den eneste der var ved at vinde var Jonas Sørensen, men missede gevinsten i tidnøden. Men holdet bevarede dog 2.pladsen.