God start på holdturneringen !!
God start på holdturneringen !! avatar

Så kom vi i gang og både 1.holdet og 2.holdet skulle møde Fredericia i Fredericia, så vi kunne rigtig gejle hinanden op. Desværre var vi ramt af 4 afbud 3 på 1.holdet og 1 på 2.holdet, så det var med bange anelser vi tog afsted , da Fredericia var blevet forstærket med Im.er jens Ove fries Nielsen og Søren Rix. Heldigvis havde Fredericia også afbud. Den forventede score for 1.holdet var 4-4, men nu var det jo de 3 musketerer som trådte ind som reserve og vi er jo vant til at kæmpe for livet.

Resultatet blev 4½-3½ til Springeren. og vinderne var Attila, som hermed fik sin  første sejr over jens Ove, Kim som vandt i flot stil og så fik jeg sørme også lov at vinde.Remis spilled Viggo,Michael g Poul Erik, så bestemt en godkendt start.

2.holdet mødte et Fredericia hold med mange afbud og sikrede sig en flot sejr på 7-1 (forventet score  5-3). Vinderne var Aage Søndergaard,Bent Samuelsen,Karsten Foli,Simun Anthoniusse,Niels Lauritsen og Lars P.Hansen, mens Hans Paulsen og Kim Broksø spillede remis.

Der blev kæmpet med den rette indstilling og det er vist 1.gang at vi er kommet så godt fra start med 2.holdet.

Den med spænding imødesete kamp mellem vores 3.hold og 4 holdet blev ligeså spændende som vi håbede på.

Resultatet blev at 3.holdet vandt 2½-1½, men kun fordi at 4.holdets spillere var for duperet af at skulle møde så stærke spillere. Men herligt at se drengene spille så godt.

Vinderne for 3.holdet var Henrik Artmann der vandt over Henrik Clausen,mens Lars Linnemann og Jacob Clausen spillede remis,det samme gjorde Dan Sörensson og Tiziano Wul og  Kim Broksø og Niels Lauritsen.

5.holdet tabte 1½-2½ ril Fredericia 6. Vinder for Springeren var Søren T.jensen mens Christian Møller spillede .remis.

6.holdet består af 3 af vores helt  unge spillere og å på skift en af de ældre spillere.

Resultatet blev 2-2 mod Fredericia 5 et fint resultat.

Vinderne var Sverre Padkjær Gejl og Caterina Wul altså 2 af de helt unge spillere som hentede sejrene.

Så rigtig flot af vores unge spillere, som hentede 3p af 5 mulige, det lover godt.

Se stillingen på Dansk Skakunions hjemmeside under sydjysk hovedkreds.