Holdkampe søndage-næsten supergodt, nu også med de øvrige hold.
Holdkampe søndage-næsten supergodt, nu også med de øvrige hold. avatar

1.holdet var klare favoritter mod Tønder og med en forventet score på6-2, skulle det jo helst give et godt resultat. Stillingerne var der også undervejs, men desværre endte et par gevinst stillinger med remis, ja Attila var faktisk meget heldig med ikke at tabe.

Resultatet blev en sejr til springeren på 5½-2½, og vinderne for Springeren var Kaj Rosell,Jens Madsen,Joachim Knudsen og Kim Burnæs, mens Attila Gergacs,Michael Jakobsen og Brian Lundgaard spillede remis.

2.holdet var på en hårdere opgave mod Haderslev 2 og med en forventet score til Haderslev på 4½-3½ skulle vi være glade for uafgjort. Det hele endte dog til vores fordel, da både tabte stillinger og remis stillinger blev vundet og det endte med en sejr på 5½-2½ til Springeren.

Vinderne for Springeren var Aage Søndergaard,Simun Anthoniussen,Kim Broksø, mens Poul Erik Jørgensen,Richardt Ebbesen,Bent Samuelsen,Dan Sörensson og Lars P.Hansen spillede remis .Altså slet ingen tabs partier!!

3.holdet var oppe mod en hård modstander Stouby, men det blev til et hæderligt nederlag på 5-3. Vinderne fra Springeren var Niels Lauritsen,mens Henrik Artmann,Lars P.Hansen,Michael Madsen og Christian Møller spillede remis.

4.holdet, som er drengene skulle spille mod Evans 5 og vandt endnu en flot sejr på 3½-½ og ligger stadigt nr. 1 , men nu venter de svære kampe forude. Vinderne var Jacob Clausen,Sveree Padkjær Gejl og Henrik Clausen, mens Leon Christensen spillede remis.

5.Holdet var til topkamp i Ribe og klarede 2-2 og ligger fortsat i spidsen. Vinder var Bjarne Leth, mens Arne Jepsen og Søren Jensen spillede remis.

Spå en fin runde for Springeren !!