Holdskak i gang-men ikke som forventet! Men dog med sejre til 4.og5.holdet
Holdskak i gang-men ikke som forventet! Men dog med sejre til 4.og5.holdet avatar

Så kom holdskakken i gang og 1.holdet skulle starte med den svære udekamp mod Haderslev, og det blev desværre som frygtet en svær kamp, som vi tabte 5½-2½. Vinder for Springeren var Kim Burnæs, mens Viggo,Michael og Brian spillede remis. Så nu er det op af bakke, som kræver store sejre i de næste kampe.

2.holdet skulle til Esbjerg og spille en svær udekamp, men slap hæderligt fra kampen, som vi i grunden skulle have vundet, men desværre blev der smidt et par ½p, så det endte med en sejr til Esbjerg med 4½-3½, men dog over vores forventede score, så ikke så ringe endda.

VInder for Springeren var Aage,Richardt,mens Poul Erik,Dan og Niels spillede remis.

3.holdet skulle på en svær opgave i Jerne tirsdag aften, men klarede det flot med et beskeden nederlag på 5-3.Vinderne for Springeren var Michal Madsen og Lars P.Hansen, mens Niels og Christian spillede remis. Og resultatet var endda over den forventede score.

4.holdet er drengene+ Henrik Clausen skulle spille 1.kamp efter oprykning til A klassen. De var lidt nervøse om de nu kunne klare sig. Desværre blev Jacob syg, men så havde vi jo en god reserve i Leon Christensen. Modstanderen var Korning og det var flinke mennesker eller også spillede vi bare godt og vandt 4-0, så super start og kan prale af at ligge nr.1, men der venter naturligvis hård modstand forude. Holdet bestod af Leon,Tiziano,Sverre og Henrik.

5.holdet var mandag i Vojens og også her ble det til sejr på 3-1, flot klaret, da vi normalt har det lidt svær mod Vojens . Vinderne var Per Møller Jensen og Søren T.Jensen, mens Arne Jepsen og Bjarne Leth spille remis