Lige ved og næsten for 1.holdet og ungdommen slår til på 2.holdet og juniorholdet.3.holdet sluttede fint af og drengeholdet hentede i alt 259 ratingpoint.
Lige ved og næsten for 1.holdet og ungdommen slår til på 2.holdet og juniorholdet.3.holdet sluttede fint af og drengeholdet hentede i alt 259 ratingpoint. avatar

1.holdet kæmpede for deres chance for oprykning og vandt 6½-1½ over Fredericia. Vinderne var Attila,Kaj,Brian,Jens,Kim og Poul Erik mens Michael spillede remis.

Desværre var sejren ikke stor nok , da Haderslev vandt 6-2 over Evans 3 og dermed sluttede de 2 hold hver med 39½p, men Haderslev havde jo vundet den indbyrdes kamp og havde derfor flest matchpoint.

Så tillykke til Haderslev med oprykningen til 1.division, vi vender så frygtelig tilbage i næste sæson

Topscorer for 1.holdet i den sæson blev Attila og Brian med hver 5½p, så flot sæson for Brian, der for første gang var fast mand på 1.holdet.

2.holdet var hårdt ramt af afbud og manglede  7 af de mulige spillere, så det var lidt af en opgave at få samlet 8 mand, men heldigvis trådte ungdommen til så vi kunne stille 8 mand. Det var Tiziano og Jacob der normalt spiller på 4.holdet der sagde ja til at hjælpe os.

Vi  tabte kampen til Varde 2½-5½, men begge de unge spillere spillede remis mod stærkere modstandere, Bent spillede også remis mens jeg stod for den eneste sejr.

Holdet sluttede på en beskeden 6.plads, men har også været hårdt ramt af afbud.

Der blev det til oprykning til 2.division for Ribe og Horsens, så stort tillykke til dem.

Juniorholdet, som består af Caterina,Bror,Mads og Søren Anker drog til Bov til det afsluttende stævne lørdag. Efter første stævne lå vi på en 4.plads, men holdet har klart forbedret sig i løbet af sæsonen og sluttede flot af med 4 sejre og et nederlag og endte på 2.pladsen efter Haderslev, så det var næsten ligesom 1.holdet.

Så flot klaret af juniorerne.

3.holdet spillede tirsdag den sidste kamp og vi havde fællesafslutning med 64 spillere, så det var en fin aften med masse af spændende skak.

Vi mødte Kolding Skakklubs 1.hold og det var med bange anelser  vi gik ind til kampen , da de var storfavoritter. Men holdet klarede sig over forventning og tabte kun 3-5 og et kort øjeblik så det ud som om vi undgik nedrykning, men så tabte Alssund den sidste kamp til Nr.Snede og dermed var nedrykningen en kendsgerning.

Vinder af gruppen blev Fredericia 2, som spiller i mester 1 fra næste sæson, så tillykke til dem.

Vinderne for Springeren var Lars Linnemann med 1.sejr for Springeren og Per Møller Jensen, mens Henrik Artmann og Michael Madsen spillede remis.

4.holdet sluttede holdkampsæsonen af med et nederlag på 1-3 til Fredericia, men kan se tilbage på en flot indsats og en rating gevinst på i alt 259 point, så flot af drengene og Henrik !!

Så alt i alt en ok sæson for klubben, selvom det ikke blev til nogle 1.pladser i år.