… og hvordan gik det så Springerens folk i Sondex Cup 2016
… og hvordan gik det så Springerens folk i Sondex Cup 2016 avatar

Mester 4

Viggo Bové Quist leverede som sædvanligt en god præstation med 2½ point og en lille ratingfremgang. Det rakte dog ikke til en præmie denne gang. En tredjeplads.

Mester 7

I år var der ikke megen “street credit” i at være hovedsponsor, så Aage Søndergaard måtte tage til takke med 1½ point, men med Aages turneringsaktivitet bliver det lille ratingtab snart udlignet. En sjetteplads.

Mester 8

Her stod Springeren for kontrasterne. Jens Ingemann Madsen gik ubesejret igennem weekenden og vandt gruppen med 3½ point! Kim Burnæs havde en dårlig start, men moral nok til at hente 1½ point på sidstedagen. En sjetteplads.

Basis 6

Tiziano Wul Micalizio startede med nederlag i de to første runder, men sluttede stærkt af med 2½ point. Det gav ikke præmie, men lidt ekstra rating. En tredjeplads.

Basis 10

Springeren stillede her med halvdelen af feltet, men i det omfang der var en holdtaktik, skal den vist finpudses til næste år … Caterina Wul Micalizio var lidt træt fredag aften, men derefter så hun sig ikke tilbage. To sejre – den ene over gruppevinderen – og to remiser gav 3 point og en delt andenplads.

Og nu kommer vi så til det med holdtaktikken. Caterinas “klubkammerat” Karl Rasmussen var den eneste til at slå hende fredag aften … for dagen efter at tabe til førnævnte gruppevinder fra Haderslev. Karl kompenserede ved at tabe til Christian Møller, men denne fandt det i sin tur kun betimeligt at “overføre” halvdelen af dét point til Caterina. Nåja, han tabte forresten også til spilleren fra Haderslev.

Sådan hyggede de sig i gruppen. 2½ point og en fjerdeplads til Karl, 2 point og en femteplads til Christian.

Basis 11

Her tog Lene Wul alt efter omstændighederne 1 eller 2 point da der var en oversidder. Gruppen afvikledes som monradgruppe med 10… næh 9 … ups 8 deltagere. Eller?? I hvert fald fik Lene en delt femteplads.

Det var vist det hele …