Opvarmning

Med nærmest tropiske temperaturer udenfor, kunne man tro at der her refereres til vejr eller klima, men reelt er det optakten til den nye sæson der er nyheden her. Lørdag fra kl. 10 er vi klar på Akseltorv foran Rådhuset i Kolding med det store udendørs skakspil (og nogle almindelige brætter). Der meldes om en kategori 2 (?) hedebølge med op til 30 grader, så husk lige solhat, solcreme, og vand. Fra kl. 11:00 starter Kolding mesterskabet på stort bræt. Alle er velkomne til at deltage eller bare kigge forbi ….

Allerede tirsdag aften spilledes en lille online lynturnering med syv deltagere, herunder tre af vores juniorer. Vi spillede alle-mod-alle og vinder blev vores klubmester Michael med 6½ point af 7. Den enlige remis blev afgivet til Adrian, som endte på en tredieplads, da Formanden kilede sig ind foran ham med 6 af 7. Samtidig fik Michael varslet at han aboslut regner med at genvinde mesterskabet på det store bræt lørdag også (se ovenfor), men lad os nu se om han kan stå distancen i det varme vejr ….

Holdkamp Junior holdet

2. runde af 4. og 5. kreds C-stævne for juniorer blev holdt i Skakklubben Springeren. Vores C-hold var endnu engang suveræne og viste, at de

Læs mere »