Springeren sæsonstart: “Sunshine Krikkea” på Akseltorv

Den traditionelle udendørs opstart af sæsonen på Akseltorv i lørdags (13/8) var velsignet af et utraditionelt godt sommervejr. Måske derfor var der rekorddeltagelse i løjerne på det store skakspil, hvor 14 deltagere stillede til start efter Knock-Out format. Samtidig var der gang i mange partier på de små (almindelige) brætter, så vi fik hilst på både nye og gamle ansigter på denne fantastiske dag.

Sådan forløb KO-turneringen på det store bræt

Grundet de mange deltagere blev finalen, der stod mellem den forsvarende mester og forhåndsfavorit Michael og Formanden, først spillet efter klokken 14:30. Efter et spændende parti, blev det dog Jens der endte med at vinde årets storskak-mesterskab. Nendenfor nogle indtryk fra dagen.

Sikkert fordi vi her på hjemmesiden vedligeholder historiske fortegnelser over vindere af klubmesterskaber og faste turneringer blev jeg spurgt hvordan dette egentlig ser ud for netop Gågadeskakken. Efter lidt graveri på klubbens hjemmeside og andre annaler ses en liste nedenfor. Som listen viser er det jo et spørgsmål, som undertegnede er rigtig glad for at besvare! Hvis nogen har fortegnelser, der kan lukke hullerne i listen eller føre denne længere tilbage, hører jeg meget gerne fra Jer.

År Kolding Mester i Storskak
2022 Jens Ingemann Madsen
2021Michael Jakobsen
2020Jens Ingemann Madsen
2019Jens Ingemann Madsen
2018Michael Jakobsen
2017Michael Jakobsen
2016Henrik Artmann
2015Attila Gergacz
2014Poul Erik Jørgensen
2013Jens Ingemann Madsen
2012?
2011?
2010Jacob Gemzøe

Holdkamp Junior holdet

2. runde af 4. og 5. kreds C-stævne for juniorer blev holdt i Skakklubben Springeren. Vores C-hold var endnu engang suveræne og viste, at de

Læs mere »