Status på holdskak
Status på holdskak avatar

Søndag var en travl dag med hele tre hold på mission i holdturneringens afsluttende fællesrunder. Sæsonen endte desværre med en nedrykning til førsteholdet og tre midterplacereinger til de øvrige hold. Her kommer en lille opsummering:

Førsteholdet:   En meget bitter afslutning hvor vi efter 4-4 i den afsluttende runde enten som nedrykker i en utrolig tæt affære. Et sølle ½ point mere havde været nok til at bevare statusen i endnu en sæson. Selvfølgelig byder en lang sæson på mange steder hvor det kunne være hentet, men det skulle altså ikke være. Skulle man sætte et positivt spin på det hele, er det vel at vi blot var eet sølle brætpoint fra at indtage en historisk 3.plads i 1. division!!!   Nå, vi vil gøre vores bedste for hurtigt at tage elevatoren op næste år.  Jeg vil gerne fremhæve Adam Lipcsei, som med 5½/7 mod meget stærk modstand virkelig præsterede på et imponerende niveau (rating præstation på 2347 og et kandidatresultat).


Andetholdet:   Har gennem sæsonen været temmelig påvirket af mange afbud og langtids-sygdom, så det var vigtigt at slutte godt af i gpr med en sejr på 4½-3½ mod Tønder. Vi endte på en rimelig 4.plads – tror at vi med færre afbud vel havde kunne slutte som nummer 2 eller 3, men man må jo spille de kort man nu engang får på hånden. 


Tredieholdet:  Vi formåede blot at stille med seks spillere til den sidste runde. Det illustrerer vel meget godt hvorfor formanden i spøg havde sat en målsætning for dette hold, der lød “Ingen oprykning”. Det afsluttende nederlag på 7-1, hvor blot Henrik Artmann og Karsten Pedersen scorede remisser, skal nok bare glemmes.  Dette hold sluttede sæsonen på en 5.plads.  


Fjerdeholdet:  Det var lidt en underlig kort sæson for “Arne’s hold” i en pulje der inkluderede en oversidder per runde. Efter flere tætte opgør sluttede vi som nummer 3 ud af 5, hvilket nok var meget passende.