Super søndag for 1.holdet og De ligger nr. 1 !!!! og hæderlig resultat for 2.holdet.Og nu også de øvrige holdresultater.
Super søndag for  1.holdet og De ligger nr. 1 !!!! og hæderlig resultat for 2.holdet.Og nu også de øvrige holdresultater. avatar

Vi havde håbet på 6-2, men da Jakob måtte melde afbud søndag formiddag, var forberedelser næsten spildt og Poul Erik Jørgensen fik sin division debut i denne sæson  og det gjorde han rigtig godt og vandt meget hurtigt, derefter fulgte sejre til Michael,Gert,Attila og Kaj, mens Kim og Brian (meget heldigt, men godt kæmpet) fik remis og slut resultatet blev 6-2 til Springeren. Så nu venter vi spændt på resultatet af den udsatte kamp mellem Skanderborg og Haderslev, som spilles søndag den 22.2.

2.holdet var jo ramt af 5 afbud og kunne heller ikke længere nå noget, måske derfor blev der taget en del hurtige remis- resultatet blev 4-4.

Vinderne for Springeren var Richardt og Michael Madsen, mens Hans,Aage,Kim Broksø og Niels spillede remis

3.holdet skulle til Esbjerg og det lykkedes endnu engang at samle fuldt hold, rart at der altid er nogle der er klar til at hjælpe.

Holdet fik et hæderlig nederlag på 3½-4½, men kun fordi Henrik Artmann ikke var taget til Esbjerg for at spille remis, han afslog tilbud flere gange og så tabte han desværre, men god indstilling.

Vinderne var Leon og Jonas(forventet score 0,08) og remis spillede Niels,Michael Madsen og Gert Hansen. Holdet ligger stadigt sidst , men kan faktisk redde sig i sidste runde, som afvikles som samlet stævne hos os.

4.holdet med drengene spillede hjemme mod Varde og var igen hårdt matchet med en forventet score på bare 0,56, men de gjorde det super igen og tabte kun 1½-2½ og ligger på en delt 3.plads.

Vinder var Tiziano, mens Jacob spillede remis.

5.holdet spillede sidste kamp mi denne omgang mod Haderslev og spillede 2-2 og endte på en sikker 2.plads.

Vinderne var Per og Arne.

 

 

Så en helt igennem god runde.