SUPER SØNDAG I HOLDSKAK+øvrige holdkampe
SUPER SØNDAG I HOLDSKAK+øvrige holdkampe avatar

 

Både 1 holdet og 2.holdet var klare favoritter og levede også op til det man kunne forvente, men alligevel flot at ingen tabte og 2 store sejre : 1.holdet vandt 6½-1½  over Bov 2, vinderne var Attila,Jacob,Gert,Brian og Jens, mens Kaj,Viggo og Michael spillede remis, så når vi stiller det bedste hold kan det virkelig blive til noget og nu ligger vi jo på 2.pladsen.

2.holdet havde besøg af vores venner fra Gråsten og man må sige vi behandlede ikke vores venner pænt, men vandt 7-1. Vinderne var Poul Erik,Hans,Aage,Richardt,Bent og Simun,mens Joackim og Kim Burnæs spillede remis, så også her kan man sige at når vi stiller i stærkeste opstilling kan vi virkelig være med og nu er vi kun 1p fra oprykning til 2.division.

3.holdet var til bundopgør i Nr.snede og med hiv og sving lykkedes det at få samlet 8 mand. Det så faktisk rigtig godt ud undervejs og Lars vandt hurtigt, derefter fulgte Niels med remis, men så begyndte det at gå ned af bakke, da både Michael,Tommy og Christian tabte gode stillinger. Så fik Kim Broksø på 1.bræt ½p og reserven Simon Tonsberg klarede også et ½p, mens Bjarne tabte den sidste kamp- så samlet resultat 5½-2½ til Nr. Snede

4.Holdet tabte 3-1 se Henriks fine reportage. men flot af drengene, som stadigt er med i toppen..

5.holdet spillede tirsdag hjemme mod Vojens og vandt 2½-1½-kampen måtte afbrydes i 20 min. da alt lyset forsvandt pga af en fejl hos trefor-så vi overvejede om det sidste parti der manglede kunne spilles med lys fra lommelygter, men lige som vi havde besluttet at tage hjem og spille det privat hos dem der havde lys, kom lyset igen og Jonas fuldførte partiet i sikker stil og vandt sin første kamp som holdspiller i fin stil.Øvrige resultater var Per vandt , mens Søren spillede remis og Bjarne Tabte.

Holdet ligger dog stadigt på 2.pladsen og har i næste runde topopgør mod Ribe.