Super søndag i holdskak både 1.holdet og 2.holdet ligger nu nr. 1 !!!
Super søndag i holdskak både 1.holdet og 2.holdet ligger nu nr. 1 !!! avatar

1.holdet hentede en stor sejr (5½-2½) mod den svære modstander  Skanderborg og da Silkeborg samtidigt tabte , ligger holdet nu nr 1 og med et godt slut program tilbage ser det chancerigt ud med oprykningen.

Vinderne var Attila,Viggo,Gert,Brian og Kim Burnæs Jens spillede remis. Vores kære formand havde fornøjelsen at møde stortalentet Jonas Bjerre 11 år og med ny rating omkring de 2300, og det var for stor en opgave, mens Poul Erik tabte til en modstander han normalt skal vinde over.

Men et fint resultat.

2.holdet hentede også en stor sejr mod Tønder(5½-2½) og det betyder nu at vi ligger nr 1 med ½p mere end Haderslev. Vi mangler 2 af de nærmeste konkurrenter til oprykningen Esbjerg og Varde, så hvis vi fortsætte den gode indsats er der håb om oprykning til 2.division.

Vinderne var Åge,Bent,Karsten,Simun og Kim Broksø, mens Richardt spillede remis.

Hans spillede med 2 brækkede ribben mod den stærke Christian Carstensen , og måtte bøje sig. Tiziano møde en stærk spiller på 1847 i rating, og stod faktisk godt, hvorfor han også afslog et remis tilbud (en god indstilling), men desværre vendte spillet og han tabte.

Men også her et fint resultat.